Lucie Vondráčková se dočkala: Před 40 konečně VLASTNÍ HIT!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 21:07

Oblíbená zpěvačka Lucie Vondráčková se na prahu čtyřicítky dočkala úspěchu v hitparádě s vlastním hitem. V minulosti jí přitom proslavily tzv. coververze neboli předělávky slavných cizích melodií.

Lucie Vondráčková má teď díky pracovním úspěchům spoustu důvodů k radosti. V Kanadě dotočila nový film, jeden z dřívějších snímků z tamní produkce bude vysílat tuzemská televize. Daří se jí ovšem i na domácí hudební scéně.

Všestranná umělkyně se se svou novou písní Stanice svět přihlásila o prvenství v hitparádě Dvojky Českého rozhlasu. A hlasování dopadlo nadmíru dobře. „Moc díky za druhé místo pro Stanici svět,“ vzkázala herečka a zpěvačka fanouškům na facebooku a nezapomněla je požádat o další hlasy.

Úspěch v hitparádě samozřejmě není pro Vondráčkovou nic nového. Jak ale upozornil server expres.cz, na prahu čtyřicítky Lucie snad vůbec poprvé boduje s originálním a původním hitem.

V minulosti totiž uspěla především s převzatými hity, stačí vzpomenout píseň vítr. Teď to ale vypadá, že dala předělávkám světoznámých melodií konečně sbohem. Tak uvidíme, zdali v tom bude pokračovat. Motivaci k tomu určitě má.

Témata: Lucie Vondráčková