Jan Kraus: Výdělky moderátora vám vyrazí dech!

Jan Kraus 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 18:35 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 22:48

Jan Kraus se už řadu let věnuje především moderování v televizi, což mu na živobytí podle všeho bohatě stačí. Teď se ale ukázalo, že oblíbený moderátor má přece jen i slušně placený "vedlejšák".

Asi nikdo nepochybuje, že Jan Kraus si moderováním oblíbené televizní talk show na jedné z tuzemských stanic vydělá slušné peníze. Velký balík si však údajně vydělá i další činností, která přitom s jeho televizním pořadem vůbec nesmí být spojována.

Podle serveru ahaonline.cz jde o výjezdní talk show Hvězdy, jak je neznáte, se kterou Kraus objíždí celou republiku. V zábavném pořadu mu sekunduje syn David, oba dva je přitom zpovídá další spolupracovník.

Zmiňovaný server se odvolává na zjištění týdeníku Sedmička, podle kterého si Krausové přijdou za hodinu a půl dlouhou show na 70 tisíc korun. Taková částka prý pokryje jejich honoráře i cestovní výdaje.

Lidé, kteří si otce a syna pozvou, ale musí dodržovat přesně stanovené podmínky. Podle informací týdeníku riskují pokutu ve výši 100 tisíc korun, pokud pořad spojují právě s oblíbenou televizní talk show.

Témata: Jan Kraus David Kraus