Tamara Klusová na dně: Krušná noc a stěhování!

Tamara Klusová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 16:15

Tamara Klusová je maminka na plný úvazek, tento týden ale prožila krušnou noc a ještě složitější ráno, kdy měla doma problém dostát svým povinnostem. Klusovi nakonec museli opustit svůj dům a přestěhovat se jinam.

Tamara Klusová prožila tento týden opravdu krušnou noc. Před druhou ráno jí totiž probudil syn Alfréd s tím, že ho bolí bříško. „1:45 a patnáct sekund – Alfréd zvrací na naší posteli… 1:50 – převlíkám postel, vytírám podlahu, odnáším na schody špinavé prádlo (chce se mi zvracet taky),“ začala s popisem událostí na instagramu.

Vzápětí si se synem lehla do stejné postele, co „kdyby něco“. „2:30 – Alfréd zvrací mezi nás… rychle ho popadnu a běžím na záchod. Cestou zvrací všude… jen né do záchodu… Převlíkám další postel a modlím se, aby holky byly zítra fit,“ konstatuje manželka slavného písničkáře s tím, že pak už syn neměl co zvracet a po zbytek noci se kroutil bolestí.

Po čtvrté odjíždí Tomáš Klus do televize, Tamaře a dětem zvoní budík až v sedm. Klusová uvaří černý čaj, který syn vypije na ex. „Zvrací na gauči a všude kolem… Jdu rychle pro kbelík s vodou,“ líčí na sociální síti. Jenže… „Zapínám pračku, která vyhazuje proud. Běžím ke všem jističům po zahradě, postupně je nahazuju… Zjišťuji, že neteče voda… Po 15 minutách je vysloven ortel – 5 dní bez vody,“ konstatuje.

„Brečím (po hodně dlouhé době)… Bez vody tuhle virózu nedáme. Volám Tomovi, který ruší zkoušku v divadle a přijíždí nás vysvobodit a odstěhovat do pátku na hotel. Proč to píšu? Abyste viděli, že i u nás jsou mraky,“ dodává Klusová.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus