Ivana Gottová: Bertramku už opustila!

Karel Gott s manželkou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 14:59 | Aktualizováno: 12. listopadu 2019 1:17

O plánech Ivany Gottové po smrti manžela se toho napsalo hodně, spekulovalo se i o tom, že opustí vilu na Bertramce a přestěhuje se, kupříkladu do zahraničí. Jak je to s odchodem ze slavného domu doopravdy?

Ještě stále není stoprocentně jasné, zdali Ivana Gottová s dcerami opět zabydlela legendární vilu svého manžela na Bertramce, která zůstala po smrti Mistra jistý čas prázdná. Bylo to pochopitelné, jelikož byla prakticky 24 hodin denně v obležení fanoušků, kteří k ní přicházeli pokládat květiny či zapalovat svíčky.

Chvíli se spekulovalo, že by zdrcená vdova mohla přemýšlet o prodeji nemovitosti, mluvčí rodiny to ale označila za absolutní nesmysl. Mluvilo se také o stěhování do Ameriky. Pravdou ovšem je, že Ivana Gottová má zkušenosti i se stěhováním v rámci hlavního města Prahy. Není to přitom vůbec tak dávno.

Před dvěma lety totiž procházela vila velkou sedmiměsíční rekonstrukcí, a tak musela rodina – včetně samotného Karla Gotta (†80) – hledat střechu nad hlavou jinde. Podle serveru ahaonline.cz se tehdy na přechodnou dobu zabydleli v pronajatém bytě na pražském Střížkově.

Proč tehdy Bertramku obsadili dělníci a řemeslníci? Zpěvákovy dcery Charlotte a Nelly se před rekonstrukcí tísnily v malých pokojích, po stavebních úpravách už měly obě velký vlastní pokoj.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott