Marek Eben v ohrožení? ČT StarDance plánovala...

Marek Eben moderuje StarDance 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 14:20 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 14:32

Mohlo by se zdát, že Marek Eben má pozici ve StarDance jistou, ale Česká televize do právě probíhající řady lákala jiného moderátora, kterého diváci z televizních obrazovek dobře znají. Kdo dostal nabídku?

Před právě probíhající řadou StarDance se v České televizi rozhodli spoustu věcí od základu změnit. Z poloviny se obměnila porota, v sestavě tanečníků – profíků nezůstal kámen na kameni. Osvědčená moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková si své místo na výsluní udržela. Z nejnovějších informací by se však dalo usuzovat, že i jejich pozice byla v ohrožení.

Jeden z nejslavnějších tuzemských moderátorů totiž přiznal, že dostal od tvůrců laso. Konkrétně šlo o Jana Rosáka, kterého proslavilo moderování nejrůznějších vědomostních soutěží, jako byl pořad Riskuj. ČT s ním ale počítala trochu jinak.

Rosák se mohl stát jedním z tanečníků z řad celebrit. „Byla to samozřejmě lákavá nabídka, ale já jsem s díky odmítl,“ prozradil serveru expres.cz. Vysvětlit to tím, že není taneční typ a nikdy nebude. „Já většinou začínám tančit, až když se hraje poslední písnička a všichni jsou podnapilí,“ přiznal vzápětí.

Občas si ale pár tanečních kroků přece jen střihne. „Jednou za čas překvapím, doufám, že ženu neustále překvapuji. Bohužel taneční talent nemám a mít nikdy nebudu, a to ani pod profesionálním vedením,“ dodal oblíbený moderátor.

Témata: Jan Rosák Marek Eben StarDance