Jitka Boho řeší rozvod: Skončila v slzách za volantem!

Válková, Jitka 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 13:48

Jitka Boho má bezpochyby dost starostí kolem rozvodu, ale smůla se jí prostě přilepila na paty. Stačilo nasednout do auta a pohledná kráska a někdejší Česká Miss se rozbrečela. Kvůli čemu měla slzy v očích?

Jitka Boho už má nejen zraněnou duši, o což se stará krize s manželem Lukášem, kterou modelka hodlá řešit rozvodem. Sympatická kráska si přivodila i fyzickou bolest. Přiznala to prostřednictvím videa na sociální síti.

„Musím říct, že jsem holka šikovná, že to s autama hodně umím. Umím u nich hodně dobře zavírat dveře. Nikdy jsem si nemyslela, že si člověk sám může přiskřípnout prst, ale jsem ženská, takže to možný je,“ popsala úsměvnou příhodu na instagramu.

Když o celé věci povídala, už měla na tváři úsměv. „Jako teď se směju, ale můžu říct, že to byla hodně velká bolest a že jsem si i v jednu chvilku myslela, jak jsem koukala na ten přiskříplej prst, že tam jako nebude. Ale je tam a je to jenom zlomený ten článek, takže v pohodě,“ prozradila už smířená s tím, co s prstem má.

„Jenom vám chci říci, dávejte na sebe pozor, buďte opatrní… Dávejte pozor na děti, protože to zdraví je opravdu nejdůležitější. Když jsem potom odjížděla, tak jsem se rozbrečela, protože jsem si říkala, jak to musí bejt strašný, když se takové věci dějou dětem a přiskřípnou si prstíčky u auta,“ přiznala.

Témata: Jitka Boho