Felix Slováček vrací úder: Ostrý vzkaz Dádě! Jde o Gelemovou!

Lucie Gelemová a Felix Slováček 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 11:19 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 20:16

Manželské spory mezi Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem neutichly ani poté, co vyšlo najevo, že jejich dcera Anička bojuje se zákeřnou rakovinou. Saxofonista, který se o sobě dozvěděl, že je slaboch, se rozhodl zareagovat po svém.

Anička Slováčková před pár dny prozradila, že v souvislosti s hrozivou diagnózou, kterou si vyslechla, našli její rodiče opět společnou řeč. Téma rozvodu je ale nejspíš tabu. Dáda Patrasová o něm sice promluvila do médií a manžela označila za slabocha, ten si to ale líbit nenechal. Felix Slováček vrací úder následovně.

Saxofonista se účastnil křtu knihy Neřeš vrásky, hýčkej lásky. Právě jejího titulu vtipně využil k tomu, aby své právoplatné ženě poslal jasný vzkaz. „Víte, já bych ten titul obrátil. Hýčkej lásky, neřeš vrásky. Tak by to mělo být správné,“ řekl serveru blesk.cz.

„Když je člověk v pohodě, má vztah, který ho naplňuje, tak asi opravdu neřeší, zda se mu na čele objevilo něco navíc,“ pokračoval Slováček, který má už nějaký čas za partnerku výtvarnici Lucii Gelemovou. Ta se podílela na ilustrování zmíněné knihy.

Těžko říct, zdali nechtěl hudebník svou ženu provokovat i slovy, která pronesl na závěr. „Je ovšem i fakt, že umění stárnout a tedy podivovat se nad zanedbatelnými změnami na exteriéru řeší spíše dámy,“ dodal Slováček.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová Lucie Gelemová