Prachař a Dvořáková? Je to vážné! Tohle si ujít nenechali!

Jakub Prachař s rodinou a přáteli na fotbale 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 10:42

Mezi Jakubem Prachařem a Denisou Dvořákovou to začíná být opravdu vážné. Herec a moderátor seznámil modelku s tím, že v jeho životě je ještě jedna věc, kterou nadevše miluje. O čem je řeč?

Jako věrný slávista si Jakub Prachař nemohl nechat ujít úterní zápas sešívaných v Lize mistrů na legendárním stadionu Barcelony Camp Nou. Výlet do Katalánska ale nepodnikl sám, velký zážitek si ho chtěl užít s někým, na kom mu opravdu záleží.

Podle informací serveru ahaonline.cz s sebou vzal herec a moderátor svou novou známost – topmodelku Denisu Dvořákovou. Zatímco dřív chodil na fotbal s kamarády či manželčiným synem Kryšpínem, tentokrát nepohrdl dámskou společností.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kdo se bojí, sere v síni.

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Lis 5, 2019 v 9:00 PST

Důkaz poskytly sociální sítě. Jakub sice na svém instagramu vystrčil do objektivu zadek a jeho novou lásku byste tam na fotkách hledali marně, dle zmíněného webu se ale neuhlídala Dvořáková. Zveřejnila totiž údajně fotku ze stejného zápasu a ze stejné tribuny, což jako důkaz bohatě postačí.

Prachař a Dvořáková se k nelibosti jeho manželky Agáty dali dohromady během srpnového finálového večera Elite Model Look, kde herec moderoval a modelka byla čestným hostem. „Na afterparty spolu popíjeli až do pěti hodin do rána a pak spolu odešli,“ prozradil zdroj ahaonline.cz.

Témata: Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)