Anička Slováčková: Rakovina měla být tajemstvím!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 17:00 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 7:39

Anička Slováčková se denně objevuje na veřejnosti a mluví o zákeřné rakovině, kterou jí lékaři před několika týdny diagnostikovali. Dcera slavných rodičů ale přiznala, že si původně chtěla vše nechat sama pro sebe.

Minulý týden všechny zaskočila informace, že Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsu. Už poněkolikáté si v něm nahmatala bulku, tentokrát se ovšem ukázalo, že jde o zhoubný nádor. Dcera slavných rodičů teď přiznala, že si původně chtěla celou záležitost nechat pro sebe.

Slováčková to prozradila ve vysílání televize Óčko. „Byla mi diagnostikována rakovina prsu. Jsem nakonec ráda, že se o tom mluví veřejně. Přestože já sama jsem o tom původně vlastně mluvit nechtěla,“ uvedla tam podle serveru idnes.cz.

Právě osvětě se chce talentovaná herečka a zpěvačka intenzivně věnovali. „Když už mi to lékaři diagnostikovali a ta zpráva se objevila v médiích, změnila jsem přístup a chci o tom mluvit. Chci, aby si na to lidi dávali pozor a stávalo se to ještě méně,“ konstatovala.

Talentovaná členka umělecky založené rodiny se nechce omezovat. „Všechno, co dělám, mě naopak nabíjí. Říkám si, že když budu v psychické pohodě, budu i v té fyzické. Jediné, čeho jsem se bála, bylo, aby to lidi nevzali tak, že na mě teď nebude spolehnutí, aby nám například nerušili koncerty a podobně. Zatím se tak neděje,“ oddechla si.

Témata: Anna Slováčková