Aneta Krejčíková je mimo? Vážně míněná slova o domácím porodu!

Aneta Krejčíková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 15:44

Aneta Krejčíková překvapila tuzemskou veřejnost slovy o domácím porodu, někteří lidé i odborníci si nejspíš ťukali na čelo. Oblíbená herečka teď prozradila, jestli to myslela opravdu vážně.

Jsou to teprve dva týdny, co Aneta Krejčíková potvrdila, že je jako maminka teprve ročního syna Bena opět těhotná. Už to byla možná pro spoustu lidí překvapivá informace, herečka ale všechny opravdu zaskočila až svým vyjádřením z minulého týdne.

Hvězda Ulice totiž vážně mluvila o možnosti, že bude rodit doma, což je něco, co lékaři slyší velice neradi. Ona se ale svěřila, že by se jí porod v dobře známém prostředí líbil, dokonce by si prý přála, aby u toho kromě manžela byl i malý chlapec.

Není divu, že po pár dnech byla Krejčíková se svými slovy konfrontována. Zopakovala však, že byla myšlena naprosto vážně. „Chci domácí porod, protože s ním mám zkušenosti,“ řekla serveru expres.cz s tím, že druhé těhotenství zatím snáší dobře.

Herečka se ostatně už dříve nechala slyšet, že hodlá pracovat, dokud bude moct. V nejnovějším rozhovoru pro zmíněný server ale odmítla prozradit, v kolikátém je měsíci, a tak se těžko odhaduje, jak dlouho ještě bude hrát.

Témata: Aneta Krejčíková