KONEC ve StarDance?! Zraněná Koukalová řvala bolestí!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 15:11

Letošní StarDance se zatím obešla bez větších komplikací, ačkoliv některé soutěžící trápily drobné zdravotní neduhy. S Gabrielou Koukalovou to teď ale vypadá opravdu vážně. Biatlonistka prý v ordinaci řvala bolestí, že jí slyšeli i pacienti v čekárně.

Po podařeném sobotním výkonu přišlo vystřízlivění. Jak vás stars24.cz informoval, Gabriela Koukalová se musela svěřit do péče lékařů kvůli zdravotním potížím v oblasti dolních končetin. S nimi má problém dlouhodobě, trable s lýtky vedla ke konci její profesionální sportovní kariéry.

„Po víkendu měla Gabča nateklý kloub na levém palci u nohy a vůbec nemohla chodit,“ prozradil super.cz její manažer Václav Kořán s tím, že musela úplně zrušit pondělní trénink. Na vině je zřejmě permanentní zátěž v taneční obuvi, na kterou biatlonistka není zvyklá.

Po předchozích zkušenostech naštěstí ví, že zdravotní problémy není dobré podceňovat, a tak rovnou zamířila k lékaři. Léčba ale není procházka růžovou zahradou. „Když dorazila do ordinace, tak byla pořád plná úsměvu, ale jen do té doby, než dostala přímo do kloubu první injekci. Následovala okamžitě druhá, a to už museli slyšet i pacienti v čekárně,“ popsal její spolupracovník.

Doktor navíc Koukalové oznámil, že ji čeká probdělá noc. A nemýlil se. Účast v dalším průběhu StarDance by ale neměla být ohrožena. „Chce být na sobotu 100% připravená tak, jak je na to zvyklá u každé činnosti, kterou dělá,“ dodal manažer.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance