Kateřina Brožová: Detaily útěku od Soukupa!

Kateřina Brožová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 14:31 | Aktualizováno: 9. listopadu 2019 22:14

Kateřinu Brožovou spojoval s Jaromírem Soukupem nejen osobní život, ale i práce. Nakonec se ale jejich cesty rozešly ve všech směrech. Oblíbená herečka teď prozradila detaily konce jejich spolupráce.

Kateřina Brožová a miliardář Jaromír Soukup už nějaký čas netvoří pár, jejich cesty se však rozešly i pracovně, ačkoliv i herečka byla velkou tváří jeho televize Barrandov, kde podle svých slov udělala spoustu práce, která ji naplňovala a za kterou se vůbec nestydí.

„Celý život jsem poctivě a tvrdě pracovala. Byla jsem ale vždycky solitér, do žádné party jsem nepatřila. Ale ne z nějaké pýchy. Ctím profesi, a když mi někdo nabídne práci, s níž se mohu ztotožnit a troufnu si na ni, tak skloním hlavu a udělám, co je v mých silách. Nesejde mi na tom, kdo k jaké skupince patří,“ cituje server ahaonline.cz její slova pro novinky.cz.

Jenže izolace na Barrandově jí začala připadat neúnosná. „Zdálo se mi, že jsem tam už dlouho. Pět let v jedné televizi, kdy jsem neměla možnost pracovat jinde a na jiných formátech, podle mě stačilo. Chtěla jsem jít profesně dál,“ prozradila Brožová. Byl tu však ještě jeden důvod. Politika.

„TV Barrandov se začala ubírat více politickým směrem a s tím jsem se úplně spojovat nechtěla. Myslím, že si už v politice dost pamatuju a došla jsem k tomu, že politika je tady svinstvo. Došlo tu k vzájemné nenávisti a nesmiřitelnosti, takže vyslovíte-li svůj názor, setkáte se s reakcí zcela popírající principy demokracie, kterými se všichni zaštiťují,“ dodala oblíbená herečka.

Témata: Kateřina Brožová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov