Ivana Gottová: Pyšný Karel Gott (†80) o ní před smrtí PROHLÁSIL TOHLE!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 13:55 | Aktualizováno: 8. listopadu 2019 22:02

Dlouho to trvalo, než zpěvák Karel Gott narazil na ženu, kterou byl ochotný si vzít za manželku. O tom, že si nakonec vybral dobře, svědčí jeho slova z letošního roku. Mistr svou ženu chválil jako „ženu mnoha profesí“.

Ivana Gottová má poslední dobou spoustu nezáviděníhodných trablů kolem úmrtí manžela Karla Gotta (†80). Ještě pár měsíců zpátky měla díky němu spíš příjemné starosti a jednou na to bude jistě vzpomínat. Zvlášť když si přečte slova, která o ní v souvislosti s oslavou osmdesátin řekl její muž. Na výběr manželky byl v tu chvíli náležitě hrdý.

V rozhovoru na svém webu mluvil Mistr o tom, jak letošní oslava byla jiná než ty předchozí. „Protože měla velmi rodinnou a uvolněnou atmosféru, bez přítomnosti médií, přesně jak jsem si to, s ohledem k mému zdravotnímu stavu, přál,“ vysvětloval Gott.

„S ohledem na můj nevyzpytatelný zdravotní stav jsem měl jediné přání, mít oslavu s blízkými přáteli a kamarády z branže ‚jako doma‛. A dál už to bylo na mé ženě Ivance, která pro mne celý večer plný nádherných překvapení přichystala a organizovala,“ pokračoval legendární zpěvák

Na závěr vysekl manželce poklonu. „Mám pocit, že tak příjemný, spontánní, nefalšovaně přátelský a současně hodně veselý večer se dá zažít jenom párkrát v životě. A to vše díky mojí Ivance. Jsem na ni pyšný, je to žena mnoha profesí,“ dodal Gott.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott