Lucie Vondráčková: KANADA a další FILM… Koleduje si o další propadák?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 12:42 | Aktualizováno: 6. listopadu 2019 17:02

Lucie Vondráčková vyrazila v těchto dnech opět do Kanady, kde několik posledních let žila, a natáčí tam už několikátý film. Předchozí snímky z tamní produkce moc úspěšné nebyly. Koleduje si herečka o další propadák?

Lucie Vondráčková se sice před pár měsíci opět natrvalo usadila v Česku, filmy ale stále točí především v milované Kanadě, ačkoliv zatím ani jednou nešlo o bijáky, které by neměly nouzi o diváky. Fanoušky o tom dvojnásobná maminka informovala na sociální síti.

„Trick or treat… nový film… Kanada,“ napsala oblíbená herečka na Instagramu, kde zveřejnila i fotku ze zákulisí natáčení s dalšími herci. Slovní spojení „trick or treat“ se do češtiny překládá jako „koleda“. V anglicky mluvících zemích se používá především v souvislosti s halloweenským koledováním. Vykoleduje si Vondráčková další filmový propadák?

Není totiž žádným tajemstvím, že její předchozí kanadské filmy úplně neobstály. Již tento týden se o kvalitě jednoho z nich budou moci přesvědčit i čeští televizní diváci. Lucie už je ke sledování lákala na sociální síti.

V televizi totiž v neděli poběží snímek Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek. Podle webu Česko-Slovenské filmové databáze jde přitom o jeden z nejhorších snímků vůbec. S 11 procenty je v žebříčku, který zahrnuje tisíce děl, 65. nejhorším filmem.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss