Karel Gott (†80) a teď… Stala se ještě horší věc! Mistrův kapelník opět truchlí!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 8:29 | Aktualizováno: 6. listopadu 2019 11:33

Mistrův kapelník Pavel Větrovec opět truchlí, zákeřná rakovina porazila dalšího z jeho přátel. A tenhle případ byl prý ještě horší, než jaký prožil Karel Gott. Větrovce navíc tragická zpráva zasáhla krátce po narozeninové oslavě.

Posledním kapelníkem Karla Gotta (†80) byl Pavel Větrovec, kterého v poslední době stíhá rána za ranou. Po říjnovém odchodu Slavíka ani neměl chuť slavit sedmdesátiny. Když se navíc dozvěděl o vážných zdravotních potížích dalšího kamaráda, chtěl oslavu opravdu zrušit. Už to ale nešlo, a tak velkolepá oslava v neděli proběhla.

Večírek se odehrál bez Gotta i saxofonista Jana Soukupa, který byl členem Boom Bandu! Jiřího Dvořáka. Ten se nemohl zastavit, jelikož jeho stav už byl velice vážný. V pondělí se Větrovec dozvěděl smutnou zprávu.

Soukup zákeřné nemoci podlehl. „Je to velká tragédie, byl tak mladý. A naprosto skvělý, hodný a vynikající hudebník,“ posteskl si pro ahaonline.cz Mistrův kapelník.

„Lékaři Honzu nejdřív operovali a pak mu řekli, že si s ním už neví rady. A to je strašný, to je horší než Karel. Tolik toho měl ještě před sebou,“ dodal smutný Větrovec.

Témata: Pavel Větrovec Karel Gott