Martin Dejdar: HAZARD… Po flámu a pár minutách spánku nasedl do auta!

Martin Dejdar 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 14:22

Martin Dejdar by na sebe měl dávat větší pozor. O víkendu sedl za volant jen po pár hodinách spánku, to možná ani nebylo to nejhorší. Oblíbený herec přiznal, že mu při cestě nebylo nejlépe.

Martin Dejdar neprožívá úplně bezstarostné období. Nedávno přiznal, že sportovní kariéra jeho syna, do které rodina investovala nemalé peníze, může kvůli zdravotním potížím skončit všelijak. Sám herec ale hazarduje se svou pověstí. O víkendu na sociální síti prozradil, že si po flámu dal jen dvě hodinky spánku a už nasedal do auta.

„Ahoj všichni, včerejšek byl vážně náročný… Šel jsem spát po rodinné oslavě ve 2 ráno a už ve 4:15 mě rozhodil budík,“ psal na Instagramu s tím, že na cestu vyrazit prostě musel. V Praze se totiž natáčel seriál pro jednu z tuzemských televizí. „Tak rychle do auta a na plac do Bohnic na Specialisty,“ doplnil vzápětí.

Dejdar dokonce přiznal, že není zrovna ve formě. „Není mi nejlépe… Naštěstí nikde nikdo,“ konstatoval při průjezdu tunelovým komplexem Blanka. Když se z natáčení vracel, byl už provoz podstatně hustší, což dokumentoval fotografií.

Na cestách autem přitom po brzkém ranním budíčku strávil prakticky celý den. Později totiž vyrazil na promítání filmu Ženská na vrcholu. Naštěstí všechno dobře dopadlo.

Témata: Martin Dejdar