Charlotte Gottová: Po smrti táty jí není do zpěvu!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 12:59 | Aktualizováno: 6. listopadu 2019 12:43

Příznivci Karla Gotta doufají, že jeho příjmení bude v hudebním průmyslu dál dělat čest dcera Charlotte. Po úspěšném duetu Srdce nehasnou tato naděje žije. Teď se ale objevily nové informace, které nejsou moc plné optimismu.

Mistrovi fanoušci doufají, že se Charlotte Gottová vydá ve šlépějích svého slavného otce na dráhu úspěšné zpěvačky, experti ale tvrdí, že v jejím současném věku je zatím těžké odhadovat, zdali je dostatečně talentovaná. Teď navíc všechno vázne na jedné jediné věci.

Podle informací serveru sip.denik.cz odmítá starší z obou dcer, které měl legendární zpěvák s manželkou Ivanou, zpívat. V duetu Srdce nehasnou s tatínkem jí to přitom tak šlo, a tak není pochyb o tom, že by to byla velká škoda.

Zmíněný web se odvolává na zprávy z okolí rodiny. „Holky se pořád ještě vyrovnávají s tím, že přišly o tátu. Nahrávání písniček je asi to poslední, na co teď Charlotte má náladu,“ prozradil serveru sip.denik.cz člověk s kontakty na rodinu Gottových.

Sám Gott se po vzniku jejich společné písně nechal slyšet, že dcera talent má. S manželkou Ivanou jí ale do ničeho nechtěli nutit, což bude platit i nyní. „Já jí do toho nemluvím, ale doufám, že hlavně bude dělat to, co jí baví, v čem najde náplň svého života, a to se může úplně změnit,“ řekl serveru irozhlas.cz.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott