Gabriela Koukalová: Konec ve StarDance? FOTO z nemocnice!

Gabriela Koukalová musela do nemocnice 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 9:26

Další účast Gabriely Koukalové ve StarDance je v ohrožení. Biatlonistka v minulosti kvůli zdravotním potížím ukončila sportovní kariéru, noha se ovšem i ozvala i tentokrát. Favoritka soutěže tak musela do nemocnice.

Loni museli tvůrci StarDance řešit záskok na poslední chvíli kvůli zdravotním potížím Václava Kopty, kterého nahradil letošní porotce Richard Genzer. Letos zatím zdraví soutěžících tak vážně do běhu soutěže nezasáhlo, zvlášť když se o s bolestmi zad bojujícího písničkáře Xindla X postarali fanoušci, kteří ho po sobotním kole poslali z kola ven.

Teď je ovšem v ohrožení další účast jedné z favoritek. Gabriela Koukalová naposledy se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem zazářila, když si od poroty vysloužili 37 bodů. Jenže to odneslo zdraví a vážně hrozí, že bude muset soutěž bez boje.

Biatlonistka má opět potíže s dolními končetinami, to samé v minulosti vedlo ke konci její profesionální sportovní dráhy. O problémy s lýtky ale tentokrát nejde. „Doufala jsem, že moje nohy nezaregistrují změnu obutí z běžkařských bot na taneční střevíce. Bohužel po čtyřech měsících intenzivního trénování to nevydržel palec,“ prozradila Koukalová na sociální síti.

„Dnešní trénink ve zkušebně jsme tedy museli vyměnit za ordinaci. Dnešek a zítřek klid a ve středu snad zpět do plného tréninku,“ doufá olympijská medailistka, která návštěvu odborníka náležitě ilustrovala fotografií, kterou vyvěsila na Instagramu.

Témata: Gabriela Soukalová