Prachař a Dvořáková? Trvá to prý o dost déle… Agáta má sympatie lidí!

Jakub a Agáta Prachařovi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 8:50

Tohle bude Agáta Prachařová jen těžce kousat. Vztah jejího manžela Jakuba s topmodelkou Denisou Dvořákovou prý trvá déle, než se myslelo. Jediná věc, která může Prachařovou těšit, je podpora od fanoušků.

Byla by to otázka na tělo. Vyměnila by Agáta Prachařová podporu fanoušků, kterých už má na Instagramu 200 tisíc, za návrat manžela Jakuba Prachaře? Dvojnásobná maminka dlouho doufala, že se jí manželství podaří zachránit, ale teď už i ona hodila flintu do žita. Její muž si totiž našel novou známost, topmodelku Denisu Dvořákovou.

Najevo to vyšlo až minulý měsíc, záletnictví má však podle všeho delší trvání. Podle serveru sip.cz potkal Prachař Dvořákovou už na letním filmovém festivalu v Karlových Varech a nechal se jí doslova očarovat. Agáta přitom tou dobou ještě doufala, že se vše vysvětlí. O manželově románku s jinou navíc vůbec neměla ponětí.

Těšit ji podle serveru extra.cz může alespoň výše zmiňovaná podpora fanoušků, jejichž sympatie má nadále ona, nikoliv Dvořáková. „Agáto, ty, když se namaluješ, tak jsi mnohem hezčí než ta Denisa. Je jedno, že je úspěšná. Není žádná krasavice,“ zní jeden z komentářů na sociální síti.

Naopak o přátele se Prachařová v těžkých chvílích opřít nemůže. Vyšlo totiž najevo, že moderátor Libor Bouček se navzdory jejímu očekávání postavil spíš na stranu Jakuba. Modelka a moderátorka tak hledá oporu v rodině, především u svých dvou dětí.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka)