Tak přece! Patrasová a Slováček našli společnou řeč… Může za to nemoc Aničky!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 16:59 | Aktualizováno: 7. listopadu 2019 5:57

Dáda Patrasová a Felix Slováček konečně našli společnou řeč, bohužel se tak stalo až za nynějších smutných okolností, kdy jejich dcera Anička Slováčková vážně onemocněla.

Anička Slováčková minulý týden prozradila, že bojuje se zákeřnou nemocí. Oporou jí jsou nejen přátelé a fanoušci, kterým poděkovala na sociální síti, ale především rodiče. O těch je přitom dobře známo, že mezi sebou nemají zrovna nejlepší vztahy.

Dokonce i po oznámení diagnózy se proslýchalo, že Dáda Patrasová a Felix Slováček si nic nedarují, jenže opak je pravdou. Jejich dcera prozradila, že největší radost jí v těchto dnech dělají právě vztahy rodičů.

„Největší radost mám z toho, že oba dva spolu začali kvůli tomu dobře vycházet a hezky spolu komunikují. To mi hodně pomáhá,“ prozradila Blesku Slováčková, která si v prsu už poněkolikáté nahmatala bulku. Tentokrát se bohužel dozvěděla, že jde o zhoubný nádor.

Nezbývá než věřit, že s podporou rodiny Anička všechno zvládne. „Moje nemoc nás sblížila s mámou a snaží se tu pro mě být maximum času. Táta se taky snaží pomáhat. Dokonce mě vezl na vystoupení a já si z něj dělám legraci, že vypadám jako on,“ dodala s humorem, který je v boji se zákeřnou chorobou silnou zbraní.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Anna Slováčková