Agáta Prachařová: Moment prozření, deprese a hledání chlapů!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 16:20

Agáta Prachařová po rozchodu s manželem Jakubem prozřela. Její instagramový profil, na kterém shromáždila už 200 tisíc příznivců, prý nebude tak depresivní. Modelka a moderátorka otevřeně promluvila i o hledání chlapů.

Agáta Prachařová má momentálně období radikálních změn, ty nejdůležitější se samozřejmě týkají jejího osobního života. Kupříkladu se jí rozpadlo manželství s Jakubem Prachařem. Teď ohlásila dvojnásobná maminka velkou změnu, která se týká jejího působení na sociálních sítích.

Po uplynulém víkendu totiž dosáhla na Instagramu milníku 200 tisíc fanoušků. „Tak jako díky! Že někoho zajímá můj šíleně nudnej život a že vás je tolik, to nechápu. Rozhodla jsem se, že se teda tomu instáči trochu víc pověnuju. Že už nebude jen o dětech, jídle, surfování, běhání nebo depresi, začnu přidávat něco, co má opravdu smysl,“ napsala modelka a moderátorka.

Vzápětí se to celé pokusila trochu odlehčit. „Takže firmy, kdyby chtěl někdo reklamu, jsem tu pro vás. Ne, myslím, že jsem teď poprvé máma nad věcí, a vím, že se nás v této situaci ocitá víc, takže to přece spolu všechno zvládneme,“ vzkázala Prachařová.

„Jinak nechápu, proč mě sleduje 75 % žen a jenom 25 % chlapů. Nedá se s tím něco udělat? Mám se začít fotit víc nahá?“ ptala se momentálně nezadaná Agáta. „No, nejsem vtipná jako Nikol Štíbrová, ale pokusím se na tom zapracovat,“ dodala na závěr.

Témata: Agáta Hanychová