Kopřivová, Dubovický a nevydařené výročí? Někde se stala chyba!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 15:05

Veronika Kopřivová je dost podnikavá žena, jejíž život se točí především kolem módy. Nesmíme však zapomínat ani na přítele Míru Dubovického. Tentokrát se ovšem partneři nepohodli přímo před zraky lidí na sociální síti.

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický tvoří pár už několik měsíců. Nedávno si v Praze pořídili další společnou fotku, kterou ale modelka z nepochopitelných důvodů po čase zklamala. Teď se navíc neshodli ohledně výročí. V ráji to vypadá na problémy…

Kopřivová připomněla na sociální síti výročí svého obchodu s oblečením. „Slavíme s mým eshopem výročí, takže jsem si pro Vás připravila slevu na celý dámský a pánský sortiment,“ potěšila pohledná modelka nejen své věrné zákazníky, kterým nezapomněla poděkovat za důvěru.

Její milý si pod příspěvkem neodpustil komentář. „Lásko, těm zákazníkům se teda vyplatí, že máme výročí!“ vzkázal Kopřivové. Reakce krásky, kterou proslavil vztah s hokejistou Jaromírem Jágrem, ho však nejspíš dost zaskočila.

„Na naše si musíš ještě počkat,“ odvětila Veronika, jako kdyby si nepřála, aby se s ní kdokoliv dělil o její podnikatelské úspěchy. Internetový obchod zkrátka z nuly vybudovala ona a Dubovický by to měl pochopit.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický