Moderátor Hauptvogel je šťastný: S manželkou čekají vytoužené miminko!

Monika Hauptvogel s Tomášem 5

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. ledna 2018 8:14

Prozradila to stuha kolem bříška u vánočního stromku! Moderátor Zpráv TV Prima Tomáš Hauptvogel je zřejmě v tenhle čas nejšťastnější chlap na světě. S manželkou Monikou totiž víc než dva roky po svatbě čekají vytoužený přírůstek do rodiny!

„Nejkrásnější dárek nebyl tak úplně překvapením. Už o něm nějakou dobu víme, ale bříško s mašlí stejně nic netrumfne,“ prozradil Tomáš. „Obrovskou radostí bylo, když jsem právě na Vánoce poprvé cítila první „šmrdlání“ miminka v břiše. Na začátku pátého měsíce jsem se toho nemohla dočkat,“ doplnila ho Monika.

„Já se nemůžu dočkat. S miminkem každý večer mluvím, čtu pohádky do bříška. Ve svých 43 letech si myslím, že je ten správný čas na to, abych se stal otcem. Takže jsem vyloženě natěšený,“ podělil se v TopStaru Tomáš o svou radost.

Manželka Monika je nyní ve čtvrtém měsíci a pomalu se jí už zakulacuje bříško. Porodit by měla v červnu.

Tomáš měl v dubnu 2015 vážnou nehodu. Na motorce se srazil na křižovatce s autem. Dlouhou dobu byl v nemocnici, ženil se o berlích v říjnu téhož roku a po jeho uzdravení nechtěli nic uspěchat. „Věděli jsme, že s potomstvem spěchat nebudeme. Po mé těžké nehodě se o mě Monika starala prakticky jako o malé dítě. Byl jsem zcela odkázán na její pomoc. Když jsem se opět vrátil jakž takž do formy, chtěli jsme ještě vidět kus světa. Po naší letní cestě do Asie tak nazrál ten správný čas,“ řekl Tomáš.

Zprávy na Primě moderuje Tomáš s Terezií Kašparovskou už pátým rokem a střídají se také v nedělní Partii.

Témata: Tomáš Hauptvogel Monika Hauptvogel těhotenství