Karel Gott (†80) by dnes měl svátek: Bertramka opět v obležení!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 12:36

4. listopadu, což je dnešní datum, má svátek Karel. Nejslavnější nositel tohoto jména s příjmením Gott už se letos svých jmenin nedožil. Rozhodně to však neznamená, že by se na něj zapomnělo. Bertramka je v těchto dnech opět v obležení!

Rodina v čele s manželkou Ivanou Gottovou i přátelé by Karlu Gottovi (†80) jistě rádi přáli k dnešnímu svátku. Mistr se ho bohužel – na rozdíl od červencových 80. narozenin – už nedožil. Před měsícem totiž podlehl leukémii. Ani po těch několika týdnech se však neuklidnila fanouškovská mánie.

O právě uplynulém víkendu se před vilou na Bertramce rozhořely další desítky svíček. Příznivci je tam nosili u příležitosti dne Památky zesnulých neboli Dušiček. Nedá se přitom vyloučit, že dnes, kdy Karel slaví svátek, bude nápor příchozích pokračovat.

Jak vás stars24.cz informoval, lidé o víkendu houfně mířili ke Gottově domu ze hřbitova na Malvazinkách, kde má být legendární zpěvák pohřben. Na oficiálním webu o tom před časem informovala vdova Ivana.

Právě její život nejvíc narušuje fakt, že je Bertramka nadále v obležení fanoušků. V jednu chvíli to sice vypadalo, že se s dcerami Charlotte a Nelly už vrátila zpátky domů, ale o pár dní později se ukázalo, že je vše jinak. Mluvčí rodiny na dotazy pouze uvedla, že je soukromou záležitostí Ivany, kde se právě nachází.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová