Alice Bendová: Úplně nahá ve vlnách! To je ale zadeček!

Alice Bendová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. listopadu 2019 11:56

Herečka Alice Bendová (46) si užívá u Atlantiku! Ze slunečné pláže domů poslala fanouškům pikantní fotky, na jedné z nich dokonce ukázala v plné kráse svoje holé pozadí!

Alice Bendová má na Tenerife svůj apartmán a tak je jasné, že se tam snaží trávit každou volnou chvíli.

„Zdravím Vás z Tenerife,“ vzkázala před pár dny fanouškům přes Instagram. „Taaak pěkně zapózujeme, přirozeně vystrčíme nožku, vůbec nemusíme zatahovat pupík, přirozeně se usmíváme, nemáme totiž zatajený dech. A fotka je na světě,“ popisuje herečka, jak vznikaly její fotky na pláži.

A i když je jí už 46 let, rozhodně se nestydí ukázat postavu v plavkách! Dokonce fanouškům poslala i jednu zcela nahou fotku, na které odhaluje i svůj vypracovaný  zadeček! 

„Naháči zdraví všechny naháče i oblečené. Tady to milujeme, málo lidí, žádní turisté, místní lidi lidi žijící tady přímo na pláži nebo ve skalách. Nemáme rádi moc lidí okolo sebe," pochvaluje si. 

„A navíc tady je čisto, žádný vajgly nebo igelitový pytlíky po Angličanech (například). To prostě nepochopím, že si to lidi neodnesou s sebou a nevyhodí do koše,“ kroutí hlavou Bendová.

Témata: Alice Bendová