Gabriela Koukalová kápla božskou: Důvod manželových absencí na StarDance!

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 12:00 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 15:06

Biatlonistka Gabriela Koukalová si zatím účast ve StarDance užívá, jedna věc jí však může mrzet – absence manžela Petra v publiku během přímých přenosů. Po zatím posledním kole soutěže se bývalá profesionální sportovkyně rozhodla říct, co se děje.

Gabriela Koukalová v jednom kuse čelí otázkám na absence manžela Petra během přenosů StarDance, kde se jí zatím nadmíru daří. Řadě lidí tak dali důvod si myslet, že u nich doma něco není v pořádku. Biatlonistka se proto jednou provždy rozhodla vysvětlit, proč Koukal v publiku chybí.

Jde prý o tradici nastolenou od prvního večera, kdy badmintonista chyběl kvůli zdravotním problémům. „Domluvili jsme se, že když nám to do jisté míry přineslo štěstí, protože jsem nebyla tolik nervózní, tak budeme rituální a budeme držet to, že bude chodit vždycky jenom na generálky,“ prozradila super.cz.

Koukalová dokonce dokumentovala svá slova fotkou na sociální síti, kde je opravdu s manželem na generální zkoušce. „Při včerejší generálce nám manžel předpověděl ‚10‛ a já se tomu jen nevěřícně zasmála. Ono to ale překvapivě klaplo,“ připomněla Gabriela, že od jednoho z porotců obdrželi s tanečníkem Martinem Prágrem absolutní známku.

„Co se týče vysokého hodnocení od poroty, tak je pro nás motivující, ale zároveň zavazující, abychom se pokusili v dalších kolech udržet takto vysoko nastavenou laťku. Bude to pořádný oříšek,“ dodala na Instagramu.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance