David Kraus a Zuzana Norrisová: První setkání po trapasu s vyznáním lásky!

David Kraus a Zuzana Norisová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. listopadu 2019 11:06

Píseň Zuzana z roku 2002 vyvolala pořádný poprask. David Kraus díky ní vyznal lásku Zuzaně Norisové, ta jej ale nevybíravě odpálkovala! Po dlouhých letech se teď oba potkali a dokonce spolu museli spolupracovat!

Když zpěvák David Kraus složil písničku Zuzana, kterou veřejně vyznal lásku Zuzaně Norisové (40), byl z toho pořádný poprask. Slovenská herečka z ní totiž rozhodně nadšená nebyla a svého ctitele tvrdě odmítla!

Herečka o Krausovi dokonce tvrdila, že to nemá v hlavě v pořádku! Až po dlouhých letech vzala Norisová zpěváka na milost a vše mu odpustila!

Tvůrci show Tvoje tvář má známý hlas tohoto „trapasu“ využili a připravili Zuzaně pořádné překvapení“ Krause jí totiž teď domluvili do duetu. Který v originále zpívají Kylie Minoque a Nick Cave. Oba se tak po devatenácti letech potkali na jednom pódiu.

A i když z toho mohlo být pořádné drama, vše nakonec dobře dopadlo. „Setkání se Zuzanou Norisovou po 19 letech. Do Tváře už bych jen tak nevlezl ale tohle jsem nemohl odmítnout,“ přiznal na sociálních sítích zpěvák.

Jak to teď mezi ním a jeho „milovanou“ Zuzanou vlastně je? „Jsou z nás kamarádi a to by mě ve snu nenapadlo, že se takhle setkáme a ještě si budeme rozumět. Krásný uzavření mojí epizody s písničkou o Zuzaně,“ pochvaluje si Kraus.

Témata: David Kraus Zuzana Norisová