Nemocná Anna Slováčková: Tlustá čára za vlasy a minulostí!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 11:22

Anička Slováčková bere boj se zákeřnou nemocí velice statečně. Dcera slavných rodičů už kvůli chorobě přišla o vlasy, ještě předtím ale udělala jedno rozhodnutí. Povolala do akce fotografku a nechala se vyfotit.

Anička Slováčková se minulý týden svěřila s hrozivou diagnózou, kterou si před několika týdny vyslechla od lékařů. V prsu si nahmatala bulku a ukázalo se, že jde o zhoubný nádor. Dcera slavných rodičů musí podstupovat chemoterapie, jejichž následkem by jí vypadaly vlasy. Proto se rozhodla k radikálnímu kroku – hlavu si nechala oholit předem.

Ačkoliv přiznala, že to byla možná nejtěžší věc během přijímání informace o zákeřné nemoci, na Instagramu už se pochlubila fotografií bez vlasů. O pár dní později tam naopak vyvěsila své poslední snímky s vlasy, které doplnila vysvětlujícím komentářem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova), Lis 3, 2019 v 1:52 PST

„Tyhle fotky jsme fotili těsně předtím, než jsem šla na první chemošku. Chtěla jsem mít nějaký poslední fotky se starýma vlasama, než za tím udělám tlustou čáru a nechám je v minulosti,“ vysvětlila herečka a zpěvačka na sociální síti.

Slováčková příspěvek doplnila výčtem míst, kde jí fanoušci mohou během listopadu potkat a třeba s ní i „hodit řeč“. Jak totiž uvedla již dříve, s nemocí hodlá bojovat kromě léčby také humorem a prací. Tak hodně štěstí!

Témata: Anna Slováčková