Nová láska ve StarDance? Rybář Vágner rozhodil sítě a takhle to dopadlo!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 9:24

Pozorní diváci jistě vědí, že ze StarDance se v uplynulých letech stala tak trochu i seznamka pro nezadané soutěžící. Bude to platit i letos? Sítě rozhodil třeba televizní rybář Jakub Vágner.

Nebylo by to poprvé, co se ve StarDance někdo zamiloval, dokonce je dobré si připomenout, že některé vztahy šťastně přetrvaly až do dnešního dne. Bude to i případ letošní řady? O rozruch se v tomto směru stará Jakub Vágner se svou taneční partnerkou Michaelou Novákovou. O tom, že si padli do oka, je jasno už delší dobu.

Jak vás už stars24.cz informoval, oblíbený televizní rybář už tanečnici slíbil, že pokud se v taneční soutěži dostanou dostatečně daleko, vezme ji na výlet do exotické Afriky, konkrétně do Konga. Není přitom vyloučeno, že tam vyrazí už jako pár.

Podle očitých svědků se tak chvílemi chovají už nyní. Po sobotní show následovala afterparty a Vágner se prý od Novákové celý večer prakticky nehnul. Podnik, v němž se večírek uskutečnil, navíc opouštěli společně.

Rybář vysekl taneční partnerce poklonu už předtím. „Musím říct, že jsem strašně rád, že jsem do toho šel. Míša je skvělá. Dostala ze mě věci, o kterých jsem nevěděl, že ve mně jsou,“ řekl Vágner serveru expres.cz.

Témata: Jakub Vágner StarDance