Agáta Prachařová: Zrada kvůli Jakubovi! Jde o peníze!

Jakub a Agáta Prachařovi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 8:50

Neříká se nadarmo, že kšeft je kšeft. Na vlastní kůži to poznává i Agáta Prachařová, musela totiž překousnout nečekanou zradu. Jeden z jejích přátel se totiž postavil na stranu jejího muže Jakuba Prachaře.

Náročným obdobím si právě prochází Agáta Prachařová. Její manžel Jakub Prachař, s nímž se podle všeho rozvádí, si našel jinou, zrady si ovšem dočkala i z míst, odkud to nečekala. Společný kamarád manželů se navzdory jejím očekáváním postavil na stranu herce a moderátora.

Jak už vás stars24.cz informoval, dvojnásobná maminka těžce nesla, že se moderátor Libor Bouček s manželkou objevili u jednoho stolu s Prachařem a jeho novou partnerkou Denisou Dvořákovou. Doufala totiž, že Bouček bude přinejmenším nestranný. Zdroj serveru expres.cz konstatuje, že si dokonce myslela, že bude na její straně.

„Bezmezně mu důvěřovala. Lidé v jejím okolí, včetně maminky, ji ale varovali, že Bouček Jakuba kvůli ní nehodí přes palubu. Přece jenom to jsou chlapi, mají stejný smysl pro humor a hlavně pracovní závazky. Jakub je pro Libora důležitější než Agáta,“ vysvětlil informátor.

Prachařová ale odmítá potvrdit, že by to tak opravdu bylo. Předstírá, že to pro ní není téma. „Nenapadlo mě nad tím přemýšlet. Naši přátelé jsou dospělí,“ řekla výše uvedenému webu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Libor Bouček