Karel Gott (†80): Milenky pláčou? Neuvěříte, jak jedna z nich dopadla!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 8:25 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 13:49

Když milenky pláčou je jeden z nejznámějších hitů Karla Gotta. Marika Sörosová, která byla jednou z nich, ovšem rozhodně neodešla po rozchodu s prázdnou. Jak změnila Mistrovo přemýšlení o penězích?

O Karlu Gottovi (†80) se traduje spousta věcí, ač pravdivost některých z nich je přinejmenším sporná. Třeba jeho někdejší účetní tvrdí, že ani kvůli ženám své těžce vydělané peníze úplně nerozhazoval. Teď se ovšem objevily nové informace v souvislosti se vztahem s Marikou Sörösovou, která byla jeho partnerkou před Ivanou.

Právě kvůli ní se i podle účetní i Mistr lidově řečeno zbláznil. Marika jej totiž přinutila na Vánoce obdarovat spolupracovníky. „Byli jsme všichni v šoku. Byly to osobní dárky a promyšlené. Chci říct, že se strefil. Mně například dal parfém Angel od Thierry Muglera a udělal mi strašnou radost,“ prozradila serveru ahaonline.cz Jaroslava Herzerů.

Sörösová navíc Gotta přesvědčila, aby svým zaměstnancům pár korun přidal. Argumentovala tím, že zpěvák nemá ponětí, kolik stojí některé základní potraviny apod. Hospodyni dokonce zaplatil exotickou dovolenou.

Gott se tedy tak trochu změnil v samaritána, odvděčil se i samotné Marice, s níž nakonec strávil tři roky. Dle serveru ahaonline.cz jí po rozchodu zůstal „bavorák“ za milion, šperky a především vila v Karlíku za Prahou za kupní cenu kolem 4,5 milionu korun.

Témata: Karel Gott