Dáda Patrasová narovinu: ROZVOD? Felix je…

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 19:52

Dáda Patrasová už několikrát prohlásila, že by spory s manželem Felixem Slováčkem ráda řešila rozvodem, jenže rodiče nemocné Aničky se neshodnou ani na tomhle. Oblíbená herečka proto volí na adresu hudebníka silná slova.

Už nějaký čas se táhnou spory Dády Patrasové a záletníka Felixe Slováčka. K usmíření nepomohly ani vážné zdravotní potíže jejich dcery Aničky. Populární herečka se proto nebojí použít na adresu právoplatného manžela poměrně ostrý slovník. Její výtky se týkají především výtvarnice Lucie Gelemové, která jí muže odloudila.

Dáda má svou sokyni za zdatnou manipulátorku. „Ta paní se na Felixe přilepila takovým způsobem, že to nedokážu pochopit. To, jak se nacpala i na pohřeb Karla Gotta, s nímž neměla nikdy nic společného, se nedá ani komentovat,“ zuřila v rozhovoru pro slovenský server cas.sk.

Pokud by byl Slováček opravdu zamilovaný, nebyl by podle ní problém se rozvést. Jenže… „Myslím si, že kdyby chtěl Felix s tou paní žít, tak na rozvod přistoupí. Ale podle mě se jí Felix nedokáže zbavit, je pod vlivem velké manipulátorky,“ konstatuje Patrasová.

„„Já už toho mám vážně dost. Nemyslím si, že z Felixovy strany jde o nějakou frajeřinu, spíš si myslím, že jako muž je slaboch,“ řekla narovinu. Nezapomněla přitom připomenout, že Gelemová už byla jednou vdaná. Exmanžel si prý může děkovat, že se z područí výtvarnice vymanil.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová