Miliardář Karel Janeček vyhrál soud: Syna už má doma v Praze!

Karel Janeček 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 19:10

Karel Janeček má tento týden skvělou náladu. Ve Francii vyhrál soud o syna Yanise, kterého si tak konečně mohl přivézt domů do Prahy. Není proto divu, že se hned pochlubil fotkou celé spokojené rodiny.

Jak vás stars24.cz již tento víkend informoval, miliardář Karel Janeček v těchto dnech uspěl u soudu s manželkou Mariem. Jejich spor o syna Yanise řešili ve Francii. Verdikt umožnil českému podnikateli být s chlapcem opět v pravidelném styku.

K naplnění soudního rozhodnutí došlo evidentně velice rychle. Kontroverzní boháč se už dnes ozval na sociální sítě, kde potvrdil, že syna Yanise už má u sebe a své nynější partnerky v českém hlavním městě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Janeček (@karel252), Lis 3, 2019 v 3:41 PST

Ilustroval to rodinnou fotografií, kterou vyvěsil na instagramovém profilu. „Jsem šťastný, že můj syn Yanis může konečně být - po osmi měsících soudních tahanic - v Praze! Užívám si nádherný týden s mými dětmi i mou rodinou a přáteli,“ vzkázal miliardář.

„Celé to čekání na mého syna má jeden pozitivní důsledek: Přineslo mi zásadní uvědomění, jak moc důležité i vzácné je být se svými blízkými. Teď už se s ním budu díky bohu moct vídat pravidělně a bez omezování!“ dodal Janeček.

Témata: Karel Janeček