Lucie Bílá a svalnatý přítel Radek? Kdyby jí řekli tohle, rozčílí se!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 17:47

Lucie Bílá snad nikdy nebyla tak šťastná, jako tomu je po boku svalovce Radka Filipiho. Oblíbená zpěvačka přitom tvrdí, že kdyby jí lidé řekli jednu věc, bude se rozčilovat. Co by jí tak rozhodilo?

Lucie Bílá v poslední době září štěstím, na vině je nejen hudba, ale především její svalnatý přítel Radek Filipi. Fanoušci jí dokonce tlačí do chomoutu. Zpěvačka ale říká, že ke vstupu do manželství je třeba správná motivace, kterou při předchozích sňatcích neměla. Slavice ale přiznává, že má hezký rok.

„Spíš období, řekla bych,“ cituje její slova server idnes.cz. Bílá si podle svých slov díky tomu, čím si v životě prošla, umí právě toto probíhající období opravdu užít. Nad jednou věcí přesto kroutí hlavou.

Jde o svalovce Radka. „Kdyby mi někdo kdysi dávno řekl, že toho správného chlapa potkám až v padesáti, budu se rozčilovat. Ale chválabohu, že to nebylo později,“ řekla upřímně oblíbená zpěvačka.

Občas se ale Bílá bez Filipiho musí obejít. Svalovec se v těchto dnech vydal do Jižní Ameriky, aby se zúčastnil mistrovství světa siláků, na které se před časem kvalifikoval. Místo partnerky je jeho doprovodem její syn Filip.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi