Markéta Irglová: Svatba české držitelky Oscara!

Markéta Irglová s manželem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 15:15

Česká hudebnice a držitelka Oscara za filmovou píseň Falling Slowly Markéta Irglová na sociální síti oznámila šťastnou novinu. Před týdnem se v tichosti vdala za otce svých tří dětí.

Jednatřicetiletá hudebnice Markéta Irglová se znovu vdala. Po románku s irským hudebníkem Glenem Hansardem, který jí vynesl „jen“ Oscara, pojala za manžela otce svých tří dětí, kolegu z branže Sturlu Mia Thorissona.

„Před týdnem jsem se s Miem vzali. Užili jsme si krásný den s našimi rodinami a měli jsme nádherný obřad v našem studiu. Tady je fotka, kterou nám pořídil Jonatan Gretarsson, náš šíleně talentovaný fotograf,“ napsala na Instagramu ke společné fotce novomanželů.

Pro rodačku z Valašského Meziříčí jde už o druhý sňatek. V červenci 2011 se vdala za amerického baskytaristu Tima Iselera, manželství však skončilo rozvodem. Se současným manželem žije na Islandu, mají dceru Árveig a syny Eyvindura Högniho a Froda.

Irglovou ovšem proslavil především již zmiňovaný vztah s Hansardem. Seznámili se, když jí bylo 13 let, a v roce 2007 společně získali nejslavnější filmovou cenu Oscar za píseň Falling Slowly z filmu Once.

Témata: Markéta Irglová