Dominika Gottová měla těžký týden: Notář, spor s Ivanou a alkohol!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 11:23 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 19:54

Dominika Gottová měla v posledních dnech honičku. Začalo se řešit dědictví po Karlu Gottovi, naopak místo jeho posledního odpočinku se zařídilo zcela bez jejího vědomí. Nesáhla Mistrova dcera opět po skleničce?

Dominika Gottová je bezpochyby ráda, že se tento psychicky náročný týden pomalu chýlí ke konci. Po smrti otce Karla Gotta (†80) to má celkově těžké, poslední dny jí ovšem náladu moc nezlepšily.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka přiznala, že je kvůli vyřízení pozůstalosti v kontaktu s notářem. Naopak s vdovou Ivanou Gottovou už delší dobu nemluvila, na což si náležitě postěžovala. V rodině to podle jejích slov takhle fungovat nemá.

Celý problém se týkal tatínkova hrobu na pražských Malvazinkách, o kterém se ve Finsku žijící Dominika dozvěděla až z médií, což jí nepříjemně překvapilo. „Nikdo mi nedal nic vědět. Od rodiny se nic nedozvím,“ stěžovala si Slavíkova dcera.

Do toho se všeho se opět začala probírat její závislost na alkoholu. Dominika totiž tatínkovi slíbila, že s tím něco udělá, mluvčí Gotta ale tvrdila, že na léčbu nastoupit odmítla. Gottová prozradila, že se jí daří konzumaci nápojů omezit, maximálně si prý dá jedno pivo.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová