Holohlavá Anna Slováčková: Vypadá jako máma Dáda v Návštěvnících!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 9:35

Anička Slováčková už se vyrovnala s hrozivou diagnózou, kterou si před několika týdny vyslechla od lékařů. Kvůli zákeřné nemoci přišla o vlasy, ale to umí nést s humorem. Všimla si totiž zajímavé věci.

Celé Česko tento týden zaskočila informace, že dcera slavných rodičů Anička Slováčková, která se sama věnuje zpěvu i herectví, bojuje s rakovinou. Podle serveru blesk.cz reagovala na diagnózu neobvykle – rozesmála. Slzy jí vehnala do očí až informace, že budou nutné chemoterapie.

„Bude to znít asi hrozně povrchně, ale tehdy jsem se strašně rozbrečela. Kvůli vlasům,“ přiznala dle serveru Top Star magazínu. Byl to prý největší stres, jelikož pro ženu jsou vlasy strašně důležitá.

Nakonec se ale i tento fakt naučila brát s humorem. Vzpomněla si totiž na roli maminky Dády Patrasové v seriálu Návštěvníci. Její postava totiž pocházela z budoucnosti, kde lidem nerostly vlasy, a tak musela používat paruky.

„Když jsem potom hledala nějakou fotku mámy, když jsem si oholila hlavu, koukala jsem se do zrcadla a zároveň na tu fotku, a říkala jsem si, že jsem celá ona,“ pobavila Slováčková, která už má za sebou první chemoterapie.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová