Hvězda StarDance Hanuš přiznala: DEPRESE a BLÁZINEC!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 9:00

Miroslav Hanuš ve StarDance boduje navzdory tomu, že porota občas jeho výkony kritizuje. Byly ovšem doby, kdy by se populární herec na tanečním parketu vůbec nemohl objevit. Měl totiž závažné potíže.

Miroslav Hanuš a jeho taneční partnerka Adriana Mašková si včera ve StarDance vysloužili za sambu na melodii z filmu Madagaskar pouhých 23 bodů, přesto postoupili dál. Den poté navíc vychází najevo, že byly doby, kdy fyzická aktivita jako tanec byla nad jeho síly.

Oblíbený herec se totiž jednoho dne dostal do stavu, kdy pro něj každý úkol byl na hranici sil. Ač chodil po doktorech, příčina zůstávala neznámá. „Myslím, že praktičtí lékaři to berou tak – na nic jsem nepřišel, no tak jděte k psychiatrovi… Ale na to se společnost pořád dívá jako na něco dehonestujícího,“ prozradil podle serveru ahaonline.cz Lidovým novinám.

On však neváhal a k psychiatrovi zašel. Nakonec skončil v psychiatrické léčebně, lidově řečeno v blázinci. Po prvním propuštění domů se bohužel situace opakovala, a tak musel účastník letošní StarDance po pár letech do ústavu znovu. Jak dnes na svůj stav vzpomíná?

„Skutečná deprese, jak jsem ji teda zažil já, je věc, která vás doslova paralyzuje. To není, že je člověk smutnej. Prostě nevyjdete před barák, nevystrčíte ani popelnici. Kdo to nezažil, přijde mu neuvěřitelné, že vás to při plné síle úplně zastaví,“ popsal Hanuš.

Témata: Miroslav Hanuš StarDance