Jakub Vágner a StarDance? Rybář překvapil slovy o odstoupení!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 20:02

Rybář Jakub Vágner se nakonec zařadil v taneční soutěži StarDance k favoritům, přesto teď překvapil slovy o možnosti odstoupení. Kdy a proč ho popadají takové myšlenky?

24, 34, 30. Tolik bodů získali v uplynulých třech kolech StarDance Jakub Vágner s partnerkou Michaelou Novákovou, což vůbec není špatné. Přesto oblíbený televizní rybář překvapil slovy o možném odstoupení z populární taneční show.

Teď už o něm samozřejmě nepřemýšlí, ale… „Před soutěží jsem dost váhal. Do StarDance jsem vůbec nechtěl. A ještě po prvním tréninku jsem si říkal, jestli nemám, zvednou krovky,“ cituje Vágnera server ahaonline.cz.

Za setrvání rybáře v sestavě soutěžících mají tvůrci poděkovat jeho taneční parťačce. „Byla to vlastně Michaela, kdo rozhodl o tom, že teda doopravdy zůstanu. Je naprosto precizní, vytrvalá a má pevné nervy,“ vysvětlil.

Zatímco ostatní slavné tváře se bojí, že jejich výkon bude zklamáním pro porotu, Jakub to má nastavené jinak. „Bojím se jen toho, že ji (taneční partnerku – pozn. red.) zklamu, jinak ničeho,“ vzkázal před blížícím se čtvrtým soutěžním večerem.

Témata: Jakub Vágner StarDance