Pavel Zedníček slavil 70: TOHLE PROZRADIL

Pavel Zedníček

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 18:40 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 10:12

Pavel Zedníček včera slavil 70. narozeniny a s partou starých přátel to pořádně roztočil. Kamarádi mu bezpochyby popřáli hodně štěstí a zdraví. Co si ovšem přál sám populární herec?

Populární herec Pavel Zedníček měl včera velké životní jubileum, oslavil totiž 70. narozeniny. Co si přál? „Kurňa, ať jsme zdraví a jsme na sebe slušní. To je všechno. Co víc potřebujeme? A ať svítí sluníčko a můžeme si dělat, co chceme,“ prozradil v rozhovoru pro denik.cz.

Známý komik se osvědčil také jako moderátor kvízových pořadů, jeden uváděl se svým tragicky zesnulým synovcem Jakubem. Pověst baviče mu nijak nevadí, i když připouští, že někdy může být na obtíž.

„Je třeba možné, že někdo řekne: ‚On točí Kufr, tak ho nebudeme zvát do filmu či seriálu.‛ Ale to jsou jen předsudky,“ vyslovil Zedníček svůj názor a připomněl, že má za sebou řadu těžkých divadelních rolí – od Richarda III. po běžce v inscenaci Maraton v Divadle Na zábradlí.

Televizní diváci si navíc včerejšího oslavence díky televizním angažmá oblíbili. „Rozhodně mě neuráží, když na mě lidé pokřikují: ‚Čmano, kurňa, co to je?‛ Dělají si srandu - a proč ne? Nevadí mi to. Jsem spokojený s tím, co mě potkalo,“ dodal slavný herec.

Témata: Pavel Zedníček