Ewa Farna vyvolala vlnu solidarity: Inspirovala nové pěstouny!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 17:25 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 11:25

Ewa Farna měla slzy v očích, když se rozpovídala o opuštěných dětech, které končí v kojeneckých ústavech. Její video ale vyvolalo nevídanou vlnu solidarity. Zpěvačka dokonce inspirovala nové pěstouny.

Jak vás stars24.cz informoval včera, Ewa Farna měla slzy v očích, když na sociální síti děkovala všem pěstounům. Ještě víc jí možná potěšila reakce dvou fanynek na její video. „Dvě krásné zprávy na večer,“ komentovala dění posledních hodin oblíbená zpěvačka. Jaké vzkazy obdržela?

Nejprve se ozvala žena, která v lednu oslaví už 45. narozeniny. „Naše děti pomalu odcházejí do světa (zatím studenti) a musím Vám napsat, že jste mi teď vytáhla na světlo myšlenku, kterou v podvědomí nosím už opravdu hodně dlouho,“ vzkázala Farne.

„Myslím, že s mým mužem máme ještě lásky na rozdávání a náruč otevřenou,“ dodala žena, která tak naznačila, že by se ráda stala rovněž pěstounkou. Navíc se ukázalo, že situace zdaleka není tak dramatická, jak se asi zpěvačka domnívala.

„Ač nemám děti, měla jsem podobné pocity, proto jsem vyhledala kojenecký ústav, kam dobrovolníci chodí chovat miminka. Zaměstnanci na to bohužel nemají čas, a jak jste říkala, pomazlit potřebuje každý. Dobrá zpráva byla, že miminek v ústavech ubývá a na těch ‚pár‛ miminek stojí frontu zástup mazlících dobrovolníků,“ vylíčila zpěvačce další fanynka.

Témata: Ewa Farna