Karel Gott (†80) pořád přepisoval závěť! Nikdo neví, co bude?

Karel Gott píše autobiografickou knihu 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 16:44

Měsíc po smrti Karla Gotta se pohnuly ledy kolem dědictví po Mistrovi. Milionový majetek legendárního zpěváka podle všeho připadne vdově Ivaně a dětem. Jenže teď se objevily nové informace.

Místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80) se v posledních dnech vyřešilo, a tak zbývá už jen otázka dědictví, která je zdánlivě vyřešená. Předpokládá se totiž, že Mistr odkázal naprostou většinu majetku manželce Ivaně Gottové a dcerám Charlotte a Nelly.

Podle zjištění serveru blesk.cz dal Gott všechny záležitosti do pořádku, ještě když byl zdravý. U notářky byl prý častý hostem. „Je přepisována často. To paní notářce ale nevadí. Ona mě ráda vidí, připraví kávu, popovídáme,“ prozradil o závěti dle uvedeného serveru.

V uplynulých dnech se pohnuly ledy, jak ostatně prozradila Mistrova nejstarší dcera Dominika Gottová, která si sice vůbec není jistá, že jí něco připadne, ale notář vyřizující pozůstalost se jí přesto ozval. I ona už proto podnikla první kroky.

„Já jsem se na to konto spojila s právničkou, která mě bude při všech jednáních zastupovat,“ prozradila nyní serveru blesk.cz. Je však veřejně známo, že s otcem podepsala smlouvu, na jejímž základě se vyrovnali již v době, kdy Gott ještě žil. Tak uvidíme…

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Charlotte Gottová Dominika Gottová