Miliardář Janeček slaví: Vyhrál DRSNÝ SOUD o dítě!

Miliardář Karel Janeček 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 16:03

Miliardář Karel Janeček už ví, že peníze nejsou všechno. Podle dostupných informací vyhrál ve Francii soud o dítě, které má s předchozí partnerkou Mariem. Ta se mu po rozchodu všemožně mstí.

Miliardář Karel Janeček slaví, protože dobře ví, že peníze nejsou všechno. Láska syna je víc! Podle informací serveru extra.cz řeší francouzský soud spor mezi ním a manželkou Mariem o syna Yanise. Teď soudci rozhodli, že boháč může být s chlapcem opět v pravidelném styku.

„Ano, je to pravda, soud jednoznačně rozhodl v můj prospěch. Mám z toho obrovskou radost,“ řekl serveru Janeček, který už má s novou partnerkou Lilií roční dcerku Isabelu. Předchozí vztah se rozpadl v zimě 2017.

Janeček čelil řadě absurdních obvinění ze strany manželky. Před synem měl prý užívat drogy, a tak si soud vyžádal posudek odborníka, který ukázal pravdu. Lékařská zpráva vyloučila, že by miliardář užíval omamné látky.

„Soud samozřejmě řekl, že jsem naprosto v pořádku a nic nebrání tomu, abych se Yanisem vídal jako každý jiný otec,“ prozradil webu Janeček. Syna má teď právo vidět každý druhý víkend a strávit s ním polovinu prázdnin, a to dle libosti. Třeba klidně i v Česku, což zatím nebylo možné.

Témata: Karel Janeček