Anna Slováčková o rakovině mlčela? Překvapivá slova z rodiny!

Anna Slováčková a Felix Slováček 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 14:45

Anička Slováčková si přála oznámit lidem diagnózu sama, nakonec ale vše vyšlo najevo dříve. Není proto vlastně divu, že se někteří její blízcí nechali slyšet, že o ničem nevěděli. Co teď herečce a zpěvačce přejí?

Anička Slováčková tento týden prozradila nemilou zprávu, lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu. Dění posledních dní opět zažehlo spory mezi jejími slavnými rodiči Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem. Teď zazněla z rodiny další překvapivá slova.

Ozvala se švagrová Michaela Zemánková, která má syna s Aniččiným bratrem Felixem. Kvůli nedostatku času se obě dámy vídají velice málo, naposledy se setkaly dva měsíce zpátky. „A to říkala, že se má fajn. O to větší šok to byl, když jsem na jejím Instagramu o rakovině četla. Hned jsem jí psala a volala,“ řekla příbuzná Slováčkové serveru super.cz.

Anička je prý pověstná tím, že nerada obtěžuje lidi svými starostmi. „Takže, když jsem na fotkách viděla, že na dovolené nosila různé turbany, tak jsem si myslela, že jde jen o nějakou novou image, protože má ráda módu,“ konstatuje Zemánková.

Dobře prý věděla, že už v minulosti si Slováčková našla nezhoubnou bulku. Palce jí samozřejmě drží i teď. „Věřím tomu, že to dobře dopadne, protože díky tomu, že si prsa vyšetřuje pravidelně, se na to přišlo včas a hned zahájila léčbu. Ona je velice pozitivní bytost a věřím, že to dá,“ vzkázala prostřednictvím zmíněného webu.

Témata: Anna Slováčková Felix Slováček mladší