Hana Krampolová se vrací k Jirkovi: Skončilo to!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 13:29

Hana Krampolová už se těší domů, v léčebně ji čeká posledních několik dní. Manželka oblíbeného herce a moderátora se snažila zbavit hned z několika závislostí. Jak se jí to podařilo?

Už v pátek se Hana Krampolová vrátí domů po několika měsících, které strávily po léčebnách, kde se jí lékaři snažili pomoct zbavit hned několika závislostí. V minulosti ji totiž přivedly hned k několika kolapsům, a tak bylo třeba rázně zasáhnout.

Otázkou ovšem je, jak se zvládne ovládat bez striktního režimu, který jí ordinovaly odborníci. Doma totiž bude pouze pod dohledem manžela Jiřího Krampola. Jak ale jeho žena prozradila, známý bavič už stanovil jistá pravidla.

„Chci hlavně zvládnout návrat domů a nekouřit zase tři krabičky denně. Budu se hlídat, navíc nesmím Jiříčkovi kouřit doma a nebude se mi asi chtít chodit pokaždé ven,“ řekla Krampolová podle serveru ahaonline.cz.

Manželka oblíbeného herce a moderátora dokonce tvrdí, že s cigaretami úplně skoncuje. „Už na ně ani nemám chuť. Skončilo to,“ překvapila. Jiří Krampol by byl bezpochyby rád, kdyby to tak opravdu bylo.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol