Ivana Gottová: NA NOŽE s Dominikou?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 12:12 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 13:15

Vztahy uvnitř rodiny Gottových jsou v posledních dnech opět napjaté. Nejstarší zpěvákova dcera Dominika si postěžovala na komunikaci s vdovou Ivanou. Vše se točí především kolem Mistrova hrobu na Malvazinkách.

Napětí mezi pozůstalými po Karlu Gottovi (†80), o jehož smrti se všichni dozvěděli přesně před měsícem, v posledních dnech roste. Dominika Gottová sice víceméně rezignovala na snahu získat si pro sebe něco z dědictví, situace kolem hrobu jejího otce jí ovšem není lhostejná.

O místě posledního odpočinku s ní totiž nikdo z rodiny včetně vdovy nemluvil. „Stále se to neví? Já to taky nevím… S Ivanou nejsem od svého pobytu v Česku v žádném kontaktu a velmi mě to znepokojuje,“ stěžovala si nejstarší dcera Mistra právě ve chvíli, kdy Ivana Gottová na webových stránkách zveřejnila důležitou informaci.

Uvedla, že na vlastní přání bude Karel Gott pohřben na hřbitově na pražských Malvazinkách nedaleko legendární vily na Bertramce. Zpěvák si totiž přál, aby to manželka s dcerou měly na hrob blízko.

To Dominiku pořádně naštvalo, protože se o místě tátova posledního odpočinku dozvěděla až z médií, a to podle ní není v pořádku. „Nikdo mi nedal nic vědět. Od rodiny se nic nedozvím,“ nechala se slyšet. Tak uvidíme, jestli se pošramocené vztahy ještě někdy zlepší.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová