Gabriela Koukalová je třicátnice: Tenhle dárek jí vyrazil dech! Jde o StarDance!

Gabriela Koukalová ve StarDance 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 11:29 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 9:02

Čerstvá třicátnice Gabriela Koukalová doufá, že jí fanoušci udělají radost tím, že jí pošlou do dalšího kola StarDance. Její taneční partner Martin Prágr už ale biatlonistku potěšil. Oslavenkyni dal dárek.

Gabriela Koukalová včera oslavila 30. narozeniny a doufá, že televizní diváci jí dnes obdarují postupem do dalšího kola letošní řady StarDance, ve které bojuje o titul s tanečníkem Martinem Prágrem. Právě on už jí k životnímu jubileu popřál a dal dárek. Předal jí velkou fotografii páru.

Nyní doufám, že jeho slavná taneční partnerka najde místo někde ve sklepě, kam si obraz pověsí a občas si na tancování vzpomene. Biatlonistka byla darem příjemně překvapená. „Upřímně jsem to vůbec nečekala,“ svěřila se super.cz.

Koukalová se nechala slyšet, že patří k lidem, kteří raději než vlastní narozeniny slaví narozeniny ostatních. „Nenaučila jsem se za svůj život přijímat dárky, radši je dávám, a tak jsem nejradši, když si v kruhu nejbližších připijeme na zdraví, a to je pro mě cenný okamžik a zároveň nejlepší dárek,“ vysvětlila.

Jedna z favoritek je za vzpomínku na „jedno z nejkrásnějších životních období“ ráda. „Určitě si proto naší společnou fotku nepověsím do sklepa, ale najdu jí doma místo, kde si budu moct v klidu a s radostí zavzpomínat na to, co všechno jsem s Martinem mohla prožít za posledních x měsíců ve StarDance,“ dodala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance