Jaký byl Karel Gott (†80)? Vím VÍC NEŽ MILENKY, říká… Teď promluvila!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 10:51 | Aktualizováno: 2. listopadu 2019 15:27

Karel Gott svedl během svého života desítky žen, přesto existuje žena, která tvrdí, že o něm ví mnohem víc. Jaroslava Herzerů spravovala Mistrovy finance. Co se za roky v jeho službách dozvěděla?

Na den přesně před měsícem se Česko dozvědělo, že je legendární zpěvák Karel Gott (†80) po smrti. Smutná zpráva zasáhla i jeho spolupracovníky včetně bývalé účetní a manažerky Jaroslavy Herzerů, která tvrdí, že o Mistrovi věděla víc než jeho milenky.

„Vždy říkal: ‚Kdybychom spolu měli poměr, tak o mně nevíš to, co víš teď, když mi spravuješ finance‛,“ zavzpomínala pro extra.cz a pokračovala: „Zažila jsem s ním krásné chvíle i hrozné chvíle, kdy mi vyloženě lezl na nervy a málem jsem ho poslala někam, ale dovedla jsem to pochopit.“

Jelikož viděla do Gottova účetnictví, může sebejistě prohlásit, že se mýlí ten, kdo se domnívá, že Gott měl tendenci rozhazovat peníze. „Ano, byl slavná osoba, někam to dotáhl, proto žil na úrovni, kterou si zasloužil. Utrácel adekvátně tomu, na jaké byl pozici,“ tvrdí účetní.

„Dopřával si luxus, na který měl. Peníze vydělal, ale také je uměl utratit. Také jeho dům stál spoustu peněz. Režie domu i všeho ostatního,“ konstatuje Herzerů, podle které se neutrhl ze řetězu ani kvůli ženám. „Nemyslím si, že by vůči těm dámám byl zase až tak rozhazovačný. Uměl to hezky třídit,“ dodala v rozhovoru pro výše uvedený server.

Témata: Karel Gott