StarDance v ohrožení? Xindl X musel opět do nemocnice!

Xindl X zatančí ve StarDance 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 9:33

Ondřej Ládek alias Xindl X si zatím cestu taneční soutěží StarDance moc neužívá. Před dnešním pokračováním show České televize musel opět strávit nějaký čas v nemocnici. Co se mu přihodilo?

Jak už vás stars24.cz informoval minulý týden, jednoho z účastníků letošní jubilejní desáté řady StarDance trápí velké zdravotní potíže. Před minulým kolem skončil Xindl X kvůli bolesti v zádech v nemocnici. Přesto si nakonec vytančil 24 bodů a postup do dalšího pokračování.

Jenže týden se s týdnem sešel a situace se opakovala. Podle informací serveru ahaonline.cz skončil prakticky ihned po posledním soutěžním tanci opět v nemocnici. Populární písničkář musel výrazně omezit trénink.

V polovině týdne byla prý bolest tak palčivá, že musel Ondřej od tréninku upustit úplně. K radosti televizních diváků i tvůrců taneční show ale jeho účast v dnešním kole ohrožena není.

„Bolest bych přirovnal jako ránu pěstí do zad. Jeden den sem k tomu nemohl ani chodit. Jsem rád, že diváci i porota měli pro mě pochopení, protože ten výkon nebyl kvůli bolesti takový, jaký by měl být. V sobotu nás čeká pohádková Samba a já už se na ní těším a vzdát se nehodlám,“ cituje server Xindla X.

Témata: Xindl X StarDance