Rázná Agáta Prachařová: Výprodej manželství s Jakubem!

Jakub a Agáta Prachařovi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 8:59 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 10:45

Agáta Prachařová vzdala veškerou snahu o záchranu manželství, naopak se podle všeho rozhodla za ním udělat tlustou čáru. Mluví se totiž o tom, že začala s velkým výprodejem, aby se zbavila věcí, které připomínaly Jakuba Prachaře.

Rozpad manželství ještě Agáta Prachařová překousla, přes novou známost manžela Jakuba Prachaře, elitní topmodelku Denisu Dvořákovou, se už podle všeho nepřenesla. Tvrdí to alespoň server expres.cz, podle kterého dvojnásobná maminka zahájila velký výprodej.

Dcera herečky Veroniky Žilkové začala dle informací serveru vyklízet společný dům manželů v pražském Suchdole. Agáta totiž nechce mít v domě věci, které by jí nevděčného manžela jakkoliv připomínaly.

Prachařová to prý vzala opravdu rázně. Když se dozvěděla o Jakubově románku s modelkou Dvořákovou, začala s velkým výprodejem. „Dokonce se rozhodla prodat jeho hada!“ píše výše uvedený web.

Agátu údajně už dříve rozzuřilo, že Jakubovu novou partnerku mezi sebe přijali i Libor Bouček s manželkou Gabrielou. Právě oni totiž doprovázeli Prachaře s Dvořákovou na společnou večeři, všichni seděli u jednoho stolu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař